Despre noi

iq

srac-siglaInfiintata in 2004, ROMSENZOR comercializeaza senzori, traductoare si aparatura de masura si control pentru procese industriale.

Permanent la curent cu noutatile de pe piata, ROMSENZOR va poate furniza o gama larga de senzori si traductoare pentru masurarea pozitiei, nivelului, presiunii, debitului, temperaturii a altor parametri din procesele industriale.

Cea mai mare parte din produsele oferite sunt fabricate de catre furnizorii nostri preferentiali iar pentru celelalte suntem in masura sa oferim conditii foarte bune atat din punct de vedere comercial cat si in ce priveste asistenta tehnica in alegerea produselor, instalarea si punerea in functiune a acestora.

ROMSENZOR, pe langa asistenta si consultanta tehnica de inalta calitate, pune gratuit la dispozitie clientilor documentatia necesara instalarii si exploatarii echipamentelor vandute, tradusa integral sau partial in limba romana.

Certificarea ISO 9001 acordata societatii noastre este cea mai buna dovada a seriozitatii cu care ne servim clientii si ne indeplinim obiectivele tehnice, comerciale si administrative.